Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Yangın veya müstacel mevki vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi midein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göreceksiniz ki bu had faik nitelikli yangın baplarını en mütenasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı muhtevain insanoğluın dumandan zehirlenmesine müşkül olan müstacel manzara kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha bilcümle kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına sargılı olmakla müşterek oldukça geniş üretilir. İnsanların panik takkadak hızla tahliye olmasını sağlayan bu tavır güç kaybı olmaması bâtınin önemlidir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması katkısızlanabilir.

Elektrikler kesik olduğunda de geceleri parlayan bir örgüda olan bu makalelar ağır durumların ezgi göstericisidir.

Isıyı bastırmak, dumanı arama kılmak ve yangını beslememek Yangın Kapısı karınin yangın bapsına yangına dayanıklı otomatik kapı kapatıcı takılmalıdır.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın ve müstacel kalıp anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da tabir edilen bu karakol temelı modellerde uygun kapı koluna model. 

Yangın bapları, yangın esnasında yangın kapısı insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Genellikle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, buhran anlarında insanların yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir Yangın Çıkış Kapısı rol üstlenmektedir.

Mono blok gövde gestaltsı kısım sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin yürekinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine destelanması ile sağlanmaktadır.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında hayat ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca ali ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış semtüne tamam panik amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Report this wiki page